THE COPENHAGEN COLLECTION

Klassisk og succesfuld

Copenhagen

Copenhagen kollektionen er en serie i tidløst design, der er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Uret er udformet med en stilren urkasse der fås i enten poleret stål eller i en guldforædlet udgave, en elegant urskive og med visere i kontrastfarve. Copenhagen kollektionen leveres enten med en lækker italiensk læderrem eller med lænke. 

Med sin formsikre urkasse og den udsøgte enkelthed repræsenterer Copenhagen en smagfuld udstråling og en succesfuld livsstil.

Udforsk Copenhagen kollektionen

Copenhagens historie og inspiration

Copenhagen kollektionen er skabt ud fra de bedste principper fra den stolte, danske design arv med en afstemt balance mellem form, funktion og godt håndværk.

Kollektionen udtrykker en stemning af raffineret enkelthed og klassisk elegance.

Visernes kontrast gør uret let at læse og dermed praktisk og velegnet til daglig brug. Copenhagen kollektionen leveres med en lækker italiensk læderrem af høj kvalitet eller med lænke, der begge understreger urets høje kvalitet og gode stil.

Copenhagen er opkaldt efter vores hovedstad som et symbol på vores danske ophav og er en hyldest til dansk designs guldalder, fra slut 1940erne til slut 1960erne. Den funktionelle designinspiration kom blandt andet fra den tyske kunstskole Bauhaus og blev bragt til live af unge designere, uddannet fra Det Danske Kunstakademi under ledelse af Kaare Klint. Arne Jacobsen, Hans J Wegner, Finn Juhl, Poul Kjærholm, Børge Mogensen, Poul Henningsen, og Verner Panton for blot at nævne nogle af de store design mestre, der har gjort dansk design verdenskendt.

Copenhagen kollektionen er en serie i tidløst design, der giver et skarpt og nutidigt look og udtrykker sans for æstetik og stil hos sin ejer.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv, der fremhæver dyderne fra dansk designs guldalder i midten af det 20. århundrede, kommer de 10 versioner af Copenhagen med urskiver med minimalistiske markeringer og i forskellige, nordiske farvekombinationer. Viserne er lavet i balancerede kontrastfaver.

Urkassen, der er udført i et stilrent design, understreger urets æstetik. 

Den udsøgte læderrem og den fine lænke, der følger kollektionen, understreger den danske designtilgang.

Den antireflekterende belægning, der påføres det buede mineralglas på Copenhagen kollektionen sikrer urets læsbarhed.

Heidi Wayert
Heidi Wayert
Ossel Gold White
Læs mere
Det jeg elsker ved mit ur fra ORLO watches er, at det passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer
Lena Rosenlund
Lena Rosenlund
Copenhagen Silver White
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna Mortensen
Anna Mortensen
Copenhagen Rose SIlver Petite
Læs mere
Jeg er super glad for mit ur fra Orlo Watches. Det er i en flot og elegant stil, som passer godt ind i min egen stil. Uret er i god kvalitet og kan sagtens måle sig med de mere eksklusive brands 🙂
Marcela Jensen
Marcela Jensen
Copenhagen Rose Silver Petite
Læs mere
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling.
Sarah Andersen
Sarah Andersen
Ossel Gold White Mesh
Læs mere
Købte et guld ur hos ORLO watches og jeg er meget glad for det, det er super kvalitet og meget stilrent som jeg vil sige man kan have for evigt da det ikke kan gå af moden, Jeg bor i Sverige og fik mit ur på 4 dagen ca, 🙂 hurtigt og nemt. Kan klart anbefales 🙏🏼😃
Flemming Jespersen
Flemming Jespersen
Hitch Silver Blue
Læs mere
Jeg har to ORLO-ure, og er rigtig glad for dem begge. Jeg fandt det første tilfældigt hos en urmager, faldt for det, købte det og har aldrig fortrudt. Siden har jeg købt et til i en anden farve, direkte i ORLO-webshoppen. Prisen er rimelig, så man kan tillade sig den luksus at have to. At det er et dansk mærke er klart et plus. Mine ure har været startskud til mange snakke med nye bekendtskaber ude i verden. De udskiftelige remme er en rigtig fed detalje, de gør at uret nemt kan tilpasses alt i garderoben.
Irene Andersen
Irene Andersen
Copenhagen Gold White
Læs mere
Super service! Jeg fik mit ur i julegave, dog virkede det ikke... Jeg skrev sent til ORLO på Instagram juleaften, og fik svar samme aften! Så fin service. Uret blev skiftet efter et par dage, hvor “ORLO” kom her hjem - så jeg kunne få gang i min julegave! Kan bestemt anbefale både ur og service!
Thomas Jensen
Thomas Jensen
Bowen Steel Green + Hitch Silver Black
Læs mere
Fedt design og kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg faldt tilfældigt over ORLO's ure hos en urmager for et års tid siden. Jeg havde ikke hørt om ORLO før, men faldt pladask for deres ure. Urene har et unikt design og ligner ikke alle de andre på markedet, så jeg endte med at gå fra butikken med to af deres ure. Mega cool design og en super lækker kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg bruger urene dagligt, og har fået en masse komplimenter for dem. De varmeste anbefalinger herfra!!!
Tidligere
Næste

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Vælg valuta
EUREuro
Scroll til toppen
Shoppingbag
Din shoppingbag er tom

Der ser ud til at du ikke har lagt varer i din shoppingbag