Velkommen
til ORLO
Copenhagen

Danske designerure. Fire kollektioner. Inspireret af fortiden – skabt til at forføre nutiden.

Danske designerure. Fire kollektioner. Inspireret af fortiden – skabt til at forføre nutiden.

Lad din personlighed komme fuldt til udtryk

Vi ved, at du er noget ganske særligt! Derfor skaber vi ure, der har et unikt udtryk og som passer præcist til din stil.

Find den kollektion som passer til dig.

Se filmen om ORLO

ORLO er set i

Når detaljer gør en forskel

Det glæder os at præsentere dig for vores kollektioner.

Urene er skabt med historien som inspiration og bragt til live som nutidige fortolkninger, designet med dig i tankerne.

Disse ure tager os på en rejse. Fra den elegante stil der blev luftet på 1930’ernes jazz klubber til den minimalistiske designtilgang der blev anvendt i 1950’ernes blandt verdensberømte, danske designikoner.

Og fra den kulørte og aktive livsstil der var et resultat af velstanden i 1960’erne til en periode med frisind, nytænkning og næstekærlighed i 1970’erne.

Det er ure, der inviterer dig med på eventyr og som minder dig om tidens betydning.

Bowen

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et friskt pust og et nutidigt udtryk. Hvis du leder efter et ur, der udtrykker cool stil og selvstændighed, så er Bowen noget for dig.

BOWEN kollektionen

Se en kort film

ORLO Bowen Steel Green 39
ORLO Copenhagen Silver White 39

Copenhagen

Copenhagen kollektionen er en serie i tidløst, dansk design. Hvis du er på udkig efter et ur, der giver dig et skarpt og klassisk look og udtrykker sans for æstetik, så Copenhagen det rigtige valg.

Hitch

Hitch kollektionen blander aktiv livsstil med inspiration af retro. Hvis dit næste ur skal udtrykke energi, selvtillid og ikke bare ligne alle andre ure, så er Hitch den rigtige beslutning.

HITCH kollektionen

Se en kort film

ORLO Hitch Silver Blue 39
ORLO Ossel Gold White 39

Ossel

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch. Hvis du drømmer om et ur, der udtrykker klasse og god smag og du ikke har noget imod opmærksomhed, så er Ossel det perfekte match.

OSSEL kollektionen

Se en kort film

Tid er det dyrebareste vi har - brug den med omtanke

Heidi Wayert
Heidi Wayert
Ossel Gold White
Læs mere
Det jeg elsker ved mit ur fra ORLO watches er, at det passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer
Lena Rosenlund
Lena Rosenlund
Copenhagen Silver White
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna Mortensen
Anna Mortensen
Copenhagen Rose SIlver Petite
Læs mere
Jeg er super glad for mit ur fra Orlo Watches. Det er i en flot og elegant stil, som passer godt ind i min egen stil. Uret er i god kvalitet og kan sagtens måle sig med de mere eksklusive brands 🙂
Marcela Jensen
Marcela Jensen
Copenhagen Rose Silver Petite
Læs mere
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling.
Sarah Andersen
Sarah Andersen
Ossel Gold White Mesh
Læs mere
Købte et guld ur hos ORLO watches og jeg er meget glad for det, det er super kvalitet og meget stilrent som jeg vil sige man kan have for evigt da det ikke kan gå af moden, Jeg bor i Sverige og fik mit ur på 4 dagen ca, 🙂 hurtigt og nemt. Kan klart anbefales 🙏🏼😃
Flemming Jespersen
Flemming Jespersen
Hitch Silver Blue
Læs mere
Jeg har to ORLO-ure, og er rigtig glad for dem begge. Jeg fandt det første tilfældigt hos en urmager, faldt for det, købte det og har aldrig fortrudt. Siden har jeg købt et til i en anden farve, direkte i ORLO-webshoppen. Prisen er rimelig, så man kan tillade sig den luksus at have to. At det er et dansk mærke er klart et plus. Mine ure har været startskud til mange snakke med nye bekendtskaber ude i verden. De udskiftelige remme er en rigtig fed detalje, de gør at uret nemt kan tilpasses alt i garderoben.
Irene Andersen
Irene Andersen
Copenhagen Gold White
Læs mere
Super service! Jeg fik mit ur i julegave, dog virkede det ikke... Jeg skrev sent til ORLO på Instagram juleaften, og fik svar samme aften! Så fin service. Uret blev skiftet efter et par dage, hvor “ORLO” kom her hjem - så jeg kunne få gang i min julegave! Kan bestemt anbefale både ur og service!
Thomas Jensen
Thomas Jensen
Bowen Steel Green + Hitch Silver Black
Læs mere
Fedt design og kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg faldt tilfældigt over ORLO's ure hos en urmager for et års tid siden. Jeg havde ikke hørt om ORLO før, men faldt pladask for deres ure. Urene har et unikt design og ligner ikke alle de andre på markedet, så jeg endte med at gå fra butikken med to af deres ure. Mega cool design og en super lækker kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg bruger urene dagligt, og har fået en masse komplimenter for dem. De varmeste anbefalinger herfra!!!
Tidligere
Næste

Vi passer på naturen og på dig

Vores social ansvar er en hjertesag for os. Vi bidrager derfor til forskellige velgørende formål, ligesom vi løbende arbejder på at gøre vores produkter mere bæredygtige.

ORLO har en bæredygtig tilgang

Vi er inspireret af tid og dansk historie

Hos ORLO er vi trofaste tilhængere af det autentiske og forkæmpere for at tiden bruges med omtanke.

Historien og tidens vigtighed er vores inspiration til alt hvad vi står for, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores navn, ORLO, der trækker tråde tilbage til vores forfædre, vikingerne.

Kik efter den perfekte gave til dig selv eller en du holder af.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen