ORLO er tilbage

Orlo Watches har været nede og vende, men er nu tilbage – med et stærkere team, nye modeller og med spændende nyt i støbeskeen.

Orlo Watches har været nede og vende, men er nu tilbage – med et stærkere team, nye modeller og med spændende nyt i støbeskeen.

Orlo Watches’ logo er timeglasset; symbol på tiden, der rinder ud og dermed et billede pà skæbnens magt. Skæbnen har i første omgang været hård ved det danske urmærke. Det startede flot ud i 2016 med en sjældent set overbevisende kollektion og et hurtigt rykind i mange af landets smykke- og urbutikker, men firmaet mâtte desværre lukke igen allerede i Oktober 2018.
Nu har skæbnen taget en ny drejning. Fra årsskiftet i år har en ny ejerkreds overtaget rettighederne og fører nu Orlo videre med nye kræfter.

Lyttet til forhandlerne
Den nye ejerkreds har en bred vifte af baggrunde og blandt andet erfaring med detailhandel, marketing, forretningsudvikling, økonomi og IT. Bag roret stâr medejer Kristian B. Knudsen, som kommer fra lederstillinger hos A.P. Møller-Mærsk, Nordea og Danske Bank.

Kristian og det øvrige team har brugt den første tid på at fâ feedback fra markedet og på at lytte til Orlos tidligere forhandlere. I første omgang har vi taget en ny vinkel på vores markedsføring og firmaets dna. Baseret pâ den feedback, vi har fâet, ønsker vi at udnytte og understrege det unikke design, som Orlo står for, i forhold til mange andre ure, som ligner hinanden, fortæller Kristian.

Som noget af det første har Orlo videreudviklet sortimentet af de fleksible remme, der gør det muligt for kunden at skifte lænke og rem efter humør, situation og outfit. Det var netop de fleksible remme i kombination med urenes unikke design, der fangede Kristians interesse for Orlo.

Vores ure sigter ikke mod at ramme en flygtig mode men derimod de bredere og mere generelle strømninger i tiden. Strømninger, der værdsætter kvalitet, funktionalitet og tradition. Designet har derfor helt naturligt en snært af retro.

Disse elementer har Orlo taget med i brandets nye visuelle udtryk, som har en universel appel pâ tværs af køn, alder og baggrund.


Varige partnerskaber
Kristian betegner Orlos nye forretningsstrategi som respektfuld men selvsikker.


Vi ønsker at skabe varige partnerskaber og at arbejde med forhandlere, der virkelig har lyst til at komme med pâ rejsen sammen med os, og som vil os helhjertet.

Til gengæld kommer vi med markedets bedste forhandlerkoncept og value proposition. Det er med priser, der matcher markedets forventninger, med høje avancer, fleksible betalingsbetingelser, et højt serviceniveau, profit-deling med forhandlerne, fokus pâ kundeoplevelsen, omni-channel tilgang samt andre tiltag, der øger den partnerskabsfølelse, som vi ønsker at skabe, fortæller Kristian.


Han lægger ikke skjul pâ, at Orlo leder efter nye forhandlere, men samtidigt arbejder firmaet pâ at åbne egen flagship-store i København i den nærmeste fremtid. Det vil styrke brandets navn blandt forbrugerne og dermed ogsâ være til gavn for forhandlerne.

Vi koncentrerer os i første omgang om forankring i Norden, men har ogsâ planer om at entrere nye markeder i løbet af 2020 i Europa, Asien og Nordamerika.

Link til original artikel:

http://www.guldogure.dk/assets/guldogure_2019_3.pdf

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen