THE BOWEN COLLECTION

Cool og selvstændig

Bowen

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

Uret er udformet med en robust “turtle” urkasse udført i børstet stål med sunray mønster, en motorsport inspireret urskive og med stribede visere. Den brune læderrem har ekstra syninger der giver øget styrke.

I kombination af børstet stål og fler-tone urskiver repræsenterer Bowen en cool attitude med en selvstændig livsstil.

 

Udforsk Bowen kollektionen

Bowens historie og inspiration

Bowen trækker sin inspiration fra de ikoniske ure fra 1970’erne. Det var et årti, hvor miljø og lige rettigheder for alle fyldte meget i folks bevidsthed. Funk og disco musik blev populært med bands som ABBA og Bee Gees blandt de fremtrædende bands, og rock musikken fik mere kant som en pendant til de blødere genrer.

Beklædningsstilen i 1970’erne blev påvirket af tøj, der blev set i populære musikgrupper. Meget af 1970’ernes modestil var påvirket af hippie-bevægelsen og glamrock-stilarter, og brede bukser, blomsterprint, miniskørter og hotpants udgjorde det karakteristiske 1970’er look.

Designtendenser i 1970’erne blev præget af en modreaktion mod de lyse farver og futurismen i 1960’erne og en stigning i popularitet af mørke, jordfarver med omfattende brug af brun, grøn, og orange. De mørkere farver afspejlede ikke kun årtiets tilbage-til-naturen tankegang, men den trange verdensøkonomi med sin nedsatte optimisme og forventninger til fremtiden.

Ægte ikoner som Steve “King of Cool” McQueen, Paul Newman og Clint Eastwood var helte i ‘70erne, og Bowen kollektionen er en hyldest til deres arv og dette markante årti. Et ur til folk der gerne vil udtrykke cool stil og selvstændighed.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv er urskiverne i Bowen kollektionen inspireret af farverne der var fremtonende i 1970’erne. De tre versioner af Bowen kommer med originale farvekombinationer på urskiven og viserne i henholdsvis  sort/blå, brun/rød og grøn/rød. 

Urkassen, der er udført i børstet stål i sunray mønster er endnu en detalje, der understreger urets originalitet.

Den antireflekterende belægning, der påføres det dobbeltbuede mineralglas på Bowen kollektionen sikrer urets læsbarhed.

Customer reviews

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et ORLO ur, som er smuk og tidløs- og udført i virkelig gode materialer. Urskiven er feks efter flere års daglig brug fuldkommen fin og uden ridser. ORLOs service og kommunikation er ydermere i en kategori, jeg ikke tidligere har oplevet.
Ghita Saaby
Er blæst bagud af god service!!! Har ikke andet end rosende ord at sige om min oplevelse hos ORLO! Er blæst bagud af den gode service og gode og nærværende kommunikation!!! Hvis man dog bare skulle købe meget mere hos dem, så gjorde jeg det! Jeg fik præcis den vare jeg søgte (selv om det ikke var en lagervare, men bestillingsvare) og en varm og personlig hilsen oven i købet. Tusind tak for den fantastisk handel og tak for jeres gode service, der i den grad blev fulgt helt til dørs!!!
Lise Olsen
Havde lidt problemer med en lænke der var for kort. Kristian fra Orlo var skide god til at hjælpe, og fik skaffet en helt ny rem der passer hevet hjem fra leverandøren. Og vigtigst af alt så blev konen glad! Tak for verdensklasse service!
Rasmus Stephansen
Jeg er ejer at det smukke Ossel Gold white ur. Det jeg elsker ved Orlo watches er at de passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer. F.eks er læderremmen med den fineste struktur og selvom uret kun koster 1500 kr, udstråler det eksklusivitet. Min accessories er en del af min identitet og er med til at udtrykke hvem jeg er som person. Kæmpe kadeau til Orlo Watches og Kristian der står bag.. Jeg glæder mig allerede til næste ur der skal ind i samlingen.
Heidi Wayert
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena Rosenlund
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling. 😍🤝
Marcela Jensen

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

ORLO Copenhagen

Copenhagen kollektionen er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen