THE BOWEN COLLECTION

Cool og selvstændig

Bowen

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

Uret er udformet med en robust “turtle” urkasse udført i børstet stål med sunray mønster, en motorsport inspireret urskive og med stribede visere. Den brune læderrem har ekstra syninger der giver øget styrke.

I kombination af børstet stål og fler-tone urskiver repræsenterer Bowen en cool attitude med en selvstændig livsstil.

 

Udforsk Bowen kollektionen

Bowens historie og inspiration

Bowen trækker sin inspiration fra de ikoniske ure fra 1970’erne. Det var et årti, hvor miljø og lige rettigheder for alle fyldte meget i folks bevidsthed. Funk og disco musik blev populært med bands som ABBA og Bee Gees blandt de fremtrædende bands, og rock musikken fik mere kant som en pendant til de blødere genrer.

Beklædningsstilen i 1970’erne blev påvirket af tøj, der blev set i populære musikgrupper. Meget af 1970’ernes modestil var påvirket af hippie-bevægelsen og glamrock-stilarter, og brede bukser, blomsterprint, miniskørter og hotpants udgjorde det karakteristiske 1970’er look.

Designtendenser i 1970’erne blev præget af en modreaktion mod de lyse farver og futurismen i 1960’erne og en stigning i popularitet af mørke, jordfarver med omfattende brug af brun, grøn, og orange. De mørkere farver afspejlede ikke kun årtiets tilbage-til-naturen tankegang, men den trange verdensøkonomi med sin nedsatte optimisme og forventninger til fremtiden.

Ægte ikoner som Steve “King of Cool” McQueen, Paul Newman og Clint Eastwood var helte i ‘70erne, og Bowen kollektionen er en hyldest til deres arv og dette markante årti. Et ur til folk der gerne vil udtrykke cool stil og selvstændighed.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv er urskiverne i Bowen kollektionen inspireret af farverne der var fremtonende i 1970’erne. De tre versioner af Bowen kommer med originale farvekombinationer på urskiven og viserne i henholdsvis  sort/blå, brun/rød og grøn/rød. 

Urkassen, der er udført i børstet stål i sunray mønster er endnu en detalje, der understreger urets originalitet.

Den antireflekterende belægning, der påføres det dobbeltbuede mineralglas på Bowen kollektionen sikrer urets læsbarhed.

Heidi Wayert
Heidi Wayert
Ossel Gold White
Læs mere
Det jeg elsker ved mit ur fra ORLO watches er, at det passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer.
Lena Rosenlund
Lena Rosenlund
Copenhagen Silver White
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna Mortensen
Anna Mortensen
Copenhagen Rose Silver Petite
Læs mere
Jeg er super glad for mit ur fra ORLO Watches. Det er i en flot og elegant stil, som passer godt ind i min egen stil. Uret er i god kvalitet og kan sagtens måle sig med de mere eksklusive brands 🙂
Marcela Jensen
Marcela Jensen
Copenhagen Rose SIlver Petite
Læs mere
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling.
Sarah Andersen
Sarah Andersen
Ossel Gold White Mesh
Læs mere
Købte et guld ur hos ORLO watches og jeg er meget glad for det, det er super kvalitet og meget stilrent som jeg vil sige man kan have for evigt da det ikke kan gå af moden, Jeg bor i Sverige og fik mit ur på 4 dagen ca, 🙂 hurtigt og nemt. Kan klart anbefales 🙏🏼😃
Flemming Jespersen
Flemming Jespersen
Hitch Silver Blue
Læs mere
Jeg har to ORLO-ure, og er rigtig glad for dem begge. Jeg fandt det første tilfældigt hos en urmager, faldt for det, købte det og har aldrig fortrudt. Siden har jeg købt et til i en anden farve, direkte i ORLO-webshoppen. Prisen er rimelig, så man kan tillade sig den luksus at have to. At det er et dansk mærke er klart et plus. Mine ure har været startskud til mange snakke med nye bekendtskaber ude i verden. De udskiftelige remme er en rigtig fed detalje, de gør at uret nemt kan tilpasses alt i garderoben
Irene Andersen
Irene Andersen
Copenhagen Gold White
Læs mere
Super service! Jeg fik mit ur i julegave, dog virkede det ikke... Jeg skrev sent til ORLO på Instagram juleaften, og fik svar samme aften! Så fin service, uret blev skiftet efter et par dage, hvor “ORLO” kom her hjem - så jeg kunne få gang i min julegave! Kan bestemt anbefale både ur og service!
Thomas Jensen
Thomas Jensen
Bowen Steel Green + Hitch Silver Black
Læs mere
Fedt design og kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg faldt tilfældigt over ORLO's ure hos en urmager for et års tid siden. Jeg havde ikke hørt om ORLO før, men faldt pladask for deres ure. Urene har et unikt design og ligner ikke alle de andre på markedet, så jeg endte med at gå fra butikken med to af deres ure. Mega cool design og en super lækker kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg bruger urene dagligt, og har fået en masse komplimenter for dem. De varmeste anbefalinger herfra!!!
Tidligere
Næste

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

ORLO Copenhagen

Copenhagen kollektionen er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Vælg valuta
EUREuro
Scroll til toppen
Shoppingbag
Din shoppingbag er tom

Der ser ud til at du ikke har lagt varer i din shoppingbag