THE HITCH COLLECTION

Aktiv og selvstændig

Hitch

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Uret er udformet med en minimalistisk og funktionel  urkasse udført i poleret stål. 

Det har klare indekser og solide visere, og vanddråben på sekundviseren samt den racerinspirerede læderrem er referencer til de konkurrenceprægede verdener indenfor motorsport og sejlads.

I perfekt balance imellem det rå, det aktive og det stilrene repræsenterer Hitch selvtillid, en selvstændig attitude og en aktiv livsstil.

 

Udforsk Hitch kollektionen

Hitch's historie og inspiration

Hitch kollektionen bygger på kunstskolen Bauhaus’ funktionelle og minimalistiske design tankegang, hvor funktionen er det primære, unødige ornamenter er udeladt, mens at æstetikken stadig er i højsæde.

Det er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Det har klare indekser og solide visere, og vanddråben på sekundviseren samt den racerinspirerede læderrem er referencer til de konkurrenceprægede verdener indenfor motorsport og sejlads.

Hitch er inspireret af 1960’ere. Det var et betydningsfuldt årti hvor store personligheder som Kennedy brødrene og Martin Luther King inspirerede os. Der var oprør imod eksisterende normer i samfundet og vi oplevede USA’s bemandede månelanding i 1969.

Stilen til de unge dominerede modebilledet. Tidens idoler lagde en modelinje, der bl.a. dikterede farverigt tøj, korte kjoler til pigerne og kravelangt hår til drengene, der var symboler på selvtillid og selvstændighed. Nogle af 60’ernes modeikoner var den ungdommelige Brigitte Bardot og den androgynt udseende model Twiggy, og indenfor musikkens verden var blandt andre The Beatles, Jimi Hendrix og Rolling Stones med til at gøre Rock’n’ Roll populært.

Inspirationen fra 1960’erne har ført til et ur, der er i perfekt balance imellem det rå, det aktive og det stilede. En kollektion der udtrykker selvtillid og opgør med normerne – til folk der ikke bare vil være som alle andre.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv er urskiverne i Hitch kollektionen designet med klare, lyse farver der var karakteristiske i 1960’erne. De tre versioner af Hitch kommer med autentiske farvevalg på urskiven i henholdsvis  blå, sort og grøn. 

Urets visere og de påsatte indekser er robuste og er med til at understrege urets funktionelle og aktive udstråling. 

Urkassen er minimalistisk og funktionelt udført i poleret stål, der vidner om den danske designtilgang. 

Den antireflekterende belægning, der påføres det buede mineralglas på Hitch kollektionen sikrer urets læsbarhed.

Customer reviews

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et ORLO ur, som er smuk og tidløs- og udført i virkelig gode materialer. Urskiven er feks efter flere års daglig brug fuldkommen fin og uden ridser. ORLOs service og kommunikation er ydermere i en kategori, jeg ikke tidligere har oplevet.
Ghita Saaby
Er blæst bagud af god service!!! Har ikke andet end rosende ord at sige om min oplevelse hos ORLO! Er blæst bagud af den gode service og gode og nærværende kommunikation!!! Hvis man dog bare skulle købe meget mere hos dem, så gjorde jeg det! Jeg fik præcis den vare jeg søgte (selv om det ikke var en lagervare, men bestillingsvare) og en varm og personlig hilsen oven i købet. Tusind tak for den fantastisk handel og tak for jeres gode service, der i den grad blev fulgt helt til dørs!!!
Lise Olsen
Havde lidt problemer med en lænke der var for kort. Kristian fra Orlo var skide god til at hjælpe, og fik skaffet en helt ny rem der passer hevet hjem fra leverandøren. Og vigtigst af alt så blev konen glad! Tak for verdensklasse service!
Rasmus Stephansen
Jeg er ejer at det smukke Ossel Gold white ur. Det jeg elsker ved Orlo watches er at de passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer. F.eks er læderremmen med den fineste struktur og selvom uret kun koster 1500 kr, udstråler det eksklusivitet. Min accessories er en del af min identitet og er med til at udtrykke hvem jeg er som person. Kæmpe kadeau til Orlo Watches og Kristian der står bag.. Jeg glæder mig allerede til næste ur der skal ind i samlingen.
Heidi Wayert
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena Rosenlund
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling. 😍🤝
Marcela Jensen

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

ORLO Copenhagen

Copenhagen kollektionen er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen