THE HITCH COLLECTION

Aktiv og selvstændig

Hitch

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Uret er udformet med en minimalistisk og funktionel  urkasse udført i poleret stål. 

Det har klare indekser og solide visere, og vanddråben på sekundviseren samt den racerinspirerede læderrem er referencer til de konkurrenceprægede verdener indenfor motorsport og sejlads.

I perfekt balance imellem det rå, det aktive og det stilrene repræsenterer Hitch selvtillid, en selvstændig attitude og en aktiv livsstil.

 

Udforsk Hitch kollektionen

Hitch's historie og inspiration

Hitch kollektionen bygger på kunstskolen Bauhaus’ funktionelle og minimalistiske design tankegang, hvor funktionen er det primære, unødige ornamenter er udeladt, mens at æstetikken stadig er i højsæde.

Det er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Det har klare indekser og solide visere, og vanddråben på sekundviseren samt den racerinspirerede læderrem er referencer til de konkurrenceprægede verdener indenfor motorsport og sejlads.

Hitch er inspireret af 1960’ere. Det var et betydningsfuldt årti hvor store personligheder som Kennedy brødrene og Martin Luther King inspirerede os. Der var oprør imod eksisterende normer i samfundet og vi oplevede USA’s bemandede månelanding i 1969.

Stilen til de unge dominerede modebilledet. Tidens idoler lagde en modelinje, der bl.a. dikterede farverigt tøj, korte kjoler til pigerne og kravelangt hår til drengene, der var symboler på selvtillid og selvstændighed. Nogle af 60’ernes modeikoner var den ungdommelige Brigitte Bardot og den androgynt udseende model Twiggy, og indenfor musikkens verden var blandt andre The Beatles, Jimi Hendrix og Rolling Stones med til at gøre Rock’n’ Roll populært.

Inspirationen fra 1960’erne har ført til et ur, der er i perfekt balance imellem det rå, det aktive og det stilede. En kollektion der udtrykker selvtillid og opgør med normerne – til folk der ikke bare vil være som alle andre.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv er urskiverne i Hitch kollektionen designet med klare, lyse farver der var karakteristiske i 1960’erne. De tre versioner af Hitch kommer med autentiske farvevalg på urskiven i henholdsvis  blå, sort og grøn. 

Urets visere og de påsatte indekser er robuste og er med til at understrege urets funktionelle og aktive udstråling. 

Urkassen er minimalistisk og funktionelt udført i poleret stål, der vidner om den danske designtilgang. 

Den antireflekterende belægning, der påføres det buede mineralglas på Hitch kollektionen sikrer urets læsbarhed.

Heidi Wayert
Heidi Wayert
Ossel Gold White
Læs mere
Det jeg elsker ved mit ur fra ORLO watches er, at det passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer
Lena Rosenlund
Lena Rosenlund
Copenhagen Silver White
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna Mortensen
Anna Mortensen
Copenhagen Rose SIlver Petite
Læs mere
Jeg er super glad for mit ur fra Orlo Watches. Det er i en flot og elegant stil, som passer godt ind i min egen stil. Uret er i god kvalitet og kan sagtens måle sig med de mere eksklusive brands 🙂
Marcela Jensen
Marcela Jensen
Copenhagen Rose Silver Petite
Læs mere
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling.
Sarah Andersen
Sarah Andersen
Ossel Gold White Mesh
Læs mere
Købte et guld ur hos ORLO watches og jeg er meget glad for det, det er super kvalitet og meget stilrent som jeg vil sige man kan have for evigt da det ikke kan gå af moden, Jeg bor i Sverige og fik mit ur på 4 dagen ca, 🙂 hurtigt og nemt. Kan klart anbefales 🙏🏼😃
Flemming Jespersen
Flemming Jespersen
Hitch Silver Blue
Læs mere
Jeg har to ORLO-ure, og er rigtig glad for dem begge. Jeg fandt det første tilfældigt hos en urmager, faldt for det, købte det og har aldrig fortrudt. Siden har jeg købt et til i en anden farve, direkte i ORLO-webshoppen. Prisen er rimelig, så man kan tillade sig den luksus at have to. At det er et dansk mærke er klart et plus. Mine ure har været startskud til mange snakke med nye bekendtskaber ude i verden. De udskiftelige remme er en rigtig fed detalje, de gør at uret nemt kan tilpasses alt i garderoben.
Irene Andersen
Irene Andersen
Copenhagen Gold White
Læs mere
Super service! Jeg fik mit ur i julegave, dog virkede det ikke... Jeg skrev sent til ORLO på Instagram juleaften, og fik svar samme aften! Så fin service. Uret blev skiftet efter et par dage, hvor “ORLO” kom her hjem - så jeg kunne få gang i min julegave! Kan bestemt anbefale både ur og service!
Thomas Jensen
Thomas Jensen
Bowen Steel Green + Hitch Silver Black
Læs mere
Fedt design og kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg faldt tilfældigt over ORLO's ure hos en urmager for et års tid siden. Jeg havde ikke hørt om ORLO før, men faldt pladask for deres ure. Urene har et unikt design og ligner ikke alle de andre på markedet, så jeg endte med at gå fra butikken med to af deres ure. Mega cool design og en super lækker kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg bruger urene dagligt, og har fået en masse komplimenter for dem. De varmeste anbefalinger herfra!!!
Tidligere
Næste

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

ORLO Copenhagen

Copenhagen kollektionen er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Vælg valuta
EUREuro
Scroll til toppen
Shoppingbag
Din shoppingbag er tom

Der ser ud til at du ikke har lagt varer i din shoppingbag