PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

Datasikkerhed er meget vigtig for Watch Group Denmark. For at sikre en tryg købsoplevelse hos Watch Group Denmark kan du her finde information om hvordan vi indsamler data, hvordan disse benyttes samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender vores købsvilkår godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt for at sikre en klar gennemskuelighed.

1. VI ER DATAANSVARLIGE – HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS?

Watch Group Denmark ApS

CVR-nr: 40015868

Martensens Alle 4A, 1th, 1828 Frederiksberg

[email protected]

Det danske selskab, Watch Group Denmark ApS, er den dataansvarlige for de personoplysninger, du sender til os, og er ansvarlig for dine personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslov. Ved at benytte orlowatches.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

2. FORMÅLET OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONDATA

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Du kan som udgangspunkt tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Watch Group Denmark har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

3. KATEGORI AF PERSONOPLYSNINGER

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. MODTAGERE ELLER KATEGORI AF MODTAGERE

Dine data kan blive delt inden for Watch Group Denmark. Vi videregiver, sælger eller bytter aldrig dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Watch Group Denmark. Det er kun virksomheden der anvender personoplysninger, som vi har om vores kunder, herunder udelukkende vores online shops ansvarlige og de pakkeansvarlige.

Derudover kan ansvarlige for kundeservice tilgå informationerne med henblik på at hjælpe kunder med spørgsmål om levering, produkter mv.

5. OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

Watch Group Denmark opbevarer personoplysninger der registreres hos Watch Group Denmark ApS og disse opbevares i fem år hvorefter oplysningerne slettes.

6. RETTEN TIL AT TRÆKKE SAMTYKKE TILBAGE

Du har til enhver tid ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, vi har om dig samt til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på [email protected]

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbage trækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt.

7. DINE RETTIGHEDER

Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

7.1. Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.

7.2.Ret til berigtigelse

Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis de er forkerte, herunder retten til at få ufuldstændige personoplysninger udført.

7.3. Ret til sletning

Du har til enhver tid ret til at få slettet personlige oplysninger, der behandles af Watch Group Denmark, undtagen i følgende situationer. Du har en løbende sag med kundeservice; du har en åben ordre, som endnu ikke er afsendt eller delvist afsendt; du har en uafviklet gæld hos Watch Group Denmark, uanset betalingsmetode; hvis du mistænkes for eller har misbrugt vores tjenester inden for de sidste fem år; hvis du har foretaget et køb, opbevarer vi dine personoplysninger i forbindelse med din transaktion for bogføringsregler.

7.4. Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

7.5. Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

7.6. Ret til at transmittere

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

8. KLAGE TIL DATATILSYNET

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

9. HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger afgivet ved Watch Group Denmark ApS videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre orlowatches.com fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.

Personoplysningerne registreres hos Watch Group Denmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

De data, som vi indsamler fra dig, er gemt inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personoplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ved overførsler uden for EØS vil Watch Group Denmark anvende standardkontraktsklausuler og privatlivsbeskyttelse som garantier for lande uden tilstrækkelig beslutning fra Europa-Kommissionen.

Som registreret hos Watch Group Denmark ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: [email protected]

10. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

  • Servicere dig i forbindelse med dine online handler på vores online forretning.
  • Registrere samt vedligeholde din profil, herunder at give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser.
11. ADGANG TIL DINE OPLYSNINGER

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig, eller få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.

Denne mulighed kan du benytte ved at kontakte os på [email protected]

 

COOKIES POLITIK

Vi bruger permanente cookies til at gemme dit valg af startside. Vi bruger cookies til at gemme dine yndlingsprodukter. Vi bruger sessioncookies for eksempel når du bruger produktfiltreringsfunktionen, for at kontrollere om du er logget ind, eller om du lægger en vare i din indkøbspose. Vi bruger både første- og tredjepartscookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet og individuel form i analyseværktøjer for at optimere vores websted og for at præsentere dig for relevant marketingmateriale. Nogle tredjepartscookies indstilles af tjenester, der vises på vores sider og ikke er under vores kontrol. De indstilles af udbydere af sociale medier som Twitter, Facebook og Vimeo og vedrører brugernes evne til at dele indhold på dette websted som angivet af deres respektive ikon. Vi bruger også tredjepartscookies, der udfører sporing på tværs af websteder, for at vi kan give dig markedsføring på andre sider / kanaler.

HVILKE TYPER PERSONLIGE DATA BEHANDLER VI?

Vi forbinder kun dit cookie-id til dine personlige data indsendt og indsamlet i forhold til din konto, hvis du er logget ind på din konto.

HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONLIGE DATA?

Data, der videresendes til tredjeparter, bruges kun til at give dig de ovennævnte tjenester, analyseværktøj for at indsamle statistikker for at optimere vores websted og præsentere dig for relevant materiale.

HVAD ER DEN JURIDISKE GRUND FOR BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE DATA?

Vi forbinder kun dine cookies til dine personlige data, hvis du er logget ind på en Watch Group Denmark-konto. Hvis du er logget ind på din konto, er det juridiske grundlag baseret på vores legitime interesse.

Deaktivering af cookies

Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobilenhed ved hjælp af din browser. For instruktioner om, hvordan du håndterer og sletter cookies, se under “Hjælp” i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller at modtage en meddelelse hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed. Bemærk, at hvis du vælger at deaktivere cookies, vil du ikke være i stand til at drage fordel af alle vores funktioner.

Vælg valuta
EUREuro
Scroll til toppen
Shoppingbag
Din shoppingbag er tom

Der ser ud til at du ikke har lagt varer i din shoppingbag