THE OSSEL COLLECTION

Eksklusiv og stilbevidst

Ossel

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Ossel er udført med en rund urkasse, der fås enten i en poleret stål eller i guld-forædlet udgave, og med en sølvhvid urskive med sirligt udformede gyldne tal. Ossel fås med en sort, alligator præget læderrem eller en mesh-lænke.

I kombination af den skulpturelle urkasse og en urkasse med forfinede detaljer repræsenterer Ossel en stilbevidst udstråling og et eksklusivt look.

 

Udforsk Bowen kollektionen

Ossels historie og inspiration

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress ur.

Man er ikke i tvivl om urets underspillede danske design, men når man ser nærmere på det, så finder man de sofistikerede detaljer, som gør den store forskel.

Alt fra den sølv-hvide urskive til de sirligt udførte tal og den alligator imprægnerede læderrem signalerer klasse, luksus og god stil. Uret kan til hver en tid matches med det bedste fra ens garderobe og kan bæres til formelle lejligheder, men kan også kan bæres til et par fede jeans.

Ossel har sin designstil fra den danske minimalistiske designarv, men er i særdeleshed inspireret af art deco stilen fra 1930’erne, hvor fokus var på form, luksus og elegance.

Årtiet blev defineret af en global økonomisk og politisk krise, der kulminerede i anden verdenskrig. Art deco stilen var en modreaktion – specielt i USA – der kunne minde om bedre tider og symbolisere “den amerikanske drøm”.

Det var et årti hvor svungne kjoler, store skulderpuder og hatte var en del af elitens påklædning, og det er gengivet i Ossels design med de markante horn og de detaljerede art deco inspirerede visere.

Vores nyfortolkning og inspiration fra historien har ført til et ur der passer perfekt til at udtrykke klasse og god smag hos sin ejer – til folk der ikke har noget imod opmærksomhed.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv er Ossel kollektionen inspireret af den elegante art deco stil fra 1930’erne, med fokus på elegance og detaljer. 

Urkassen, der er udført i enten poleret stål eller guld-forædling, har tilføjet ekstra detaljer i form af elegante horn.

Viserne er designet detaljeret med inspiration fra de art deco designede bygninger fra 1930’erne, mens de guldfarvede tal på urskiven er sirligt udformede, der tilsammen understreger urets unikke udtryk.

Det dobbeltbuede mineralglas på Ossel kollektionen er en af de detaljer, der adskiller ORLO’s ure fra mængden, og den antireflekterende belægning sikrer urets læsbarhed.

Heidi Wayert
Heidi Wayert
Ossel Gold White
Læs mere
Det jeg elsker ved mit ur fra ORLO watches er, at det passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer
Lena Rosenlund
Lena Rosenlund
Copenhagen Silver White
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anna Mortensen
Anna Mortensen
Copenhagen Rose SIlver Petite
Læs mere
Jeg er super glad for mit ur fra Orlo Watches. Det er i en flot og elegant stil, som passer godt ind i min egen stil. Uret er i god kvalitet og kan sagtens måle sig med de mere eksklusive brands 🙂
Marcela Jensen
Marcela Jensen
Copenhagen Rose Silver Petite
Læs mere
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling.
Sarah Andersen
Sarah Andersen
Ossel Gold White Mesh
Læs mere
Købte et guld ur hos ORLO watches og jeg er meget glad for det, det er super kvalitet og meget stilrent som jeg vil sige man kan have for evigt da det ikke kan gå af moden, Jeg bor i Sverige og fik mit ur på 4 dagen ca, 🙂 hurtigt og nemt. Kan klart anbefales 🙏🏼😃
Flemming Jespersen
Flemming Jespersen
Hitch Silver Blue
Læs mere
Jeg har to ORLO-ure, og er rigtig glad for dem begge. Jeg fandt det første tilfældigt hos en urmager, faldt for det, købte det og har aldrig fortrudt. Siden har jeg købt et til i en anden farve, direkte i ORLO-webshoppen. Prisen er rimelig, så man kan tillade sig den luksus at have to. At det er et dansk mærke er klart et plus. Mine ure har været startskud til mange snakke med nye bekendtskaber ude i verden. De udskiftelige remme er en rigtig fed detalje, de gør at uret nemt kan tilpasses alt i garderoben.
Irene Andersen
Irene Andersen
Copenhagen Gold White
Læs mere
Super service! Jeg fik mit ur i julegave, dog virkede det ikke... Jeg skrev sent til ORLO på Instagram juleaften, og fik svar samme aften! Så fin service. Uret blev skiftet efter et par dage, hvor “ORLO” kom her hjem - så jeg kunne få gang i min julegave! Kan bestemt anbefale både ur og service!
Thomas Jensen
Thomas Jensen
Bowen Steel Green + Hitch Silver Black
Læs mere
Fedt design og kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg faldt tilfældigt over ORLO's ure hos en urmager for et års tid siden. Jeg havde ikke hørt om ORLO før, men faldt pladask for deres ure. Urene har et unikt design og ligner ikke alle de andre på markedet, så jeg endte med at gå fra butikken med to af deres ure. Mega cool design og en super lækker kvalitet, der langt overstiger prisen. Jeg bruger urene dagligt, og har fået en masse komplimenter for dem. De varmeste anbefalinger herfra!!!
Tidligere
Næste

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

ORLO Copenhagen

Copenhagen kollektionen er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Vælg valuta
EUREuro
Scroll til toppen
Shoppingbag
Din shoppingbag er tom

Der ser ud til at du ikke har lagt varer i din shoppingbag