THE OSSEL COLLECTION

Eksklusiv og stilbevidst

Ossel

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Ossel er udført med en rund urkasse, der fås enten i en poleret stål eller i guld-forædlet udgave, og med en sølvhvid urskive med sirligt udformede gyldne tal. Ossel fås med en sort, alligator præget læderrem eller en mesh-lænke.

I kombination af den skulpturelle urkasse og en urkasse med forfinede detaljer repræsenterer Ossel en stilbevidst udstråling og et eksklusivt look.

 

Udforsk Bowen kollektionen

Ossels historie og inspiration

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress ur.

Man er ikke i tvivl om urets underspillede danske design, men når man ser nærmere på det, så finder man de sofistikerede detaljer, som gør den store forskel.

Alt fra den sølv-hvide urskive til de sirligt udførte tal og den alligator imprægnerede læderrem signalerer klasse, luksus og god stil. Uret kan til hver en tid matches med det bedste fra ens garderobe og kan bæres til formelle lejligheder, men kan også kan bæres til et par fede jeans.

Ossel har sin designstil fra den danske minimalistiske designarv, men er i særdeleshed inspireret af art deco stilen fra 1930’erne, hvor fokus var på form, luksus og elegance.

Årtiet blev defineret af en global økonomisk og politisk krise, der kulminerede i anden verdenskrig. Art deco stilen var en modreaktion – specielt i USA – der kunne minde om bedre tider og symbolisere “den amerikanske drøm”.

Det var et årti hvor svungne kjoler, store skulderpuder og hatte var en del af elitens påklædning, og det er gengivet i Ossels design med de markante horn og de detaljerede art deco inspirerede visere.

Vores nyfortolkning og inspiration fra historien har ført til et ur der passer perfekt til at udtrykke klasse og god smag hos sin ejer – til folk der ikke har noget imod opmærksomhed.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv er Ossel kollektionen inspireret af den elegante art deco stil fra 1930’erne, med fokus på elegance og detaljer. 

Urkassen, der er udført i enten poleret stål eller guld-forædling, har tilføjet ekstra detaljer i form af elegante horn.

Viserne er designet detaljeret med inspiration fra de art deco designede bygninger fra 1930’erne, mens de guldfarvede tal på urskiven er sirligt udformede, der tilsammen understreger urets unikke udtryk.

Det dobbeltbuede mineralglas på Ossel kollektionen er en af de detaljer, der adskiller ORLO’s ure fra mængden, og den antireflekterende belægning sikrer urets læsbarhed.

Customer reviews

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et ORLO ur, som er smuk og tidløs- og udført i virkelig gode materialer. Urskiven er feks efter flere års daglig brug fuldkommen fin og uden ridser. ORLOs service og kommunikation er ydermere i en kategori, jeg ikke tidligere har oplevet.
Ghita Saaby
Er blæst bagud af god service!!! Har ikke andet end rosende ord at sige om min oplevelse hos ORLO! Er blæst bagud af den gode service og gode og nærværende kommunikation!!! Hvis man dog bare skulle købe meget mere hos dem, så gjorde jeg det! Jeg fik præcis den vare jeg søgte (selv om det ikke var en lagervare, men bestillingsvare) og en varm og personlig hilsen oven i købet. Tusind tak for den fantastisk handel og tak for jeres gode service, der i den grad blev fulgt helt til dørs!!!
Lise Olsen
Havde lidt problemer med en lænke der var for kort. Kristian fra Orlo var skide god til at hjælpe, og fik skaffet en helt ny rem der passer hevet hjem fra leverandøren. Og vigtigst af alt så blev konen glad! Tak for verdensklasse service!
Rasmus Stephansen
Jeg er ejer at det smukke Ossel Gold white ur. Det jeg elsker ved Orlo watches er at de passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer. F.eks er læderremmen med den fineste struktur og selvom uret kun koster 1500 kr, udstråler det eksklusivitet. Min accessories er en del af min identitet og er med til at udtrykke hvem jeg er som person. Kæmpe kadeau til Orlo Watches og Kristian der står bag.. Jeg glæder mig allerede til næste ur der skal ind i samlingen.
Heidi Wayert
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena Rosenlund
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling. 😍🤝
Marcela Jensen

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

ORLO Copenhagen

Copenhagen kollektionen er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen