THE COPENHAGEN COLLECTION

Klassisk og succesfuld

Copenhagen

Copenhagen kollektionen er en serie i tidløst design, der er tro imod sin minimalistiske, danske designarv og udstråler succes.

Uret er udformet med en stilren urkasse der fås i enten poleret stål eller i en guldforædlet udgave, en elegant urskive og med visere i kontrastfarve. Copenhagen kollektionen leveres enten med en lækker italiensk læderrem eller med lænke. 

Med sin formsikre urkasse og den udsøgte enkelthed repræsenterer Copenhagen en smagfuld udstråling og en succesfuld livsstil.

Udforsk Copenhagen kollektionen

Copenhagens historie og inspiration

Copenhagen kollektionen er skabt ud fra de bedste principper fra den stolte, danske design arv med en afstemt balance mellem form, funktion og godt håndværk.

Kollektionen udtrykker en stemning af raffineret enkelthed og klassisk elegance.

Visernes kontrast gør uret let at læse og dermed praktisk og velegnet til daglig brug. Copenhagen kollektionen leveres med en lækker italiensk læderrem af høj kvalitet eller med lænke, der begge understreger urets høje kvalitet og gode stil.

Copenhagen er opkaldt efter vores hovedstad som et symbol på vores danske ophav og er en hyldest til dansk designs guldalder, fra slut 1940erne til slut 1960erne. Den funktionelle designinspiration kom blandt andet fra den tyske kunstskole Bauhaus og blev bragt til live af unge designere, uddannet fra Det Danske Kunstakademi under ledelse af Kaare Klint. Arne Jacobsen, Hans J Wegner, Finn Juhl, Poul Kjærholm, Børge Mogensen, Poul Henningsen, og Verner Panton for blot at nævne nogle af de store design mestre, der har gjort dansk design verdenskendt.

Copenhagen kollektionen er en serie i tidløst design, der giver et skarpt og nutidigt look og udtrykker sans for æstetik og stil hos sin ejer.

Tro mod sin designarv

I overensstemmelse med sin æstetiske arv, der fremhæver dyderne fra dansk designs guldalder i midten af det 20. århundrede, kommer de 10 versioner af Copenhagen med urskiver med minimalistiske markeringer og i forskellige, nordiske farvekombinationer. Viserne er lavet i balancerede kontrastfaver.

Urkassen, der er udført i et stilrent design, understreger urets æstetik. 

Den udsøgte læderrem og den fine lænke, der følger kollektionen, understreger den danske designtilgang.

Den antireflekterende belægning, der påføres det buede mineralglas på Copenhagen kollektionen sikrer urets læsbarhed.

Customer reviews

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et ORLO ur, som er smuk og tidløs- og udført i virkelig gode materialer. Urskiven er feks efter flere års daglig brug fuldkommen fin og uden ridser. ORLOs service og kommunikation er ydermere i en kategori, jeg ikke tidligere har oplevet.
Ghita Saaby
Er blæst bagud af god service!!! Har ikke andet end rosende ord at sige om min oplevelse hos ORLO! Er blæst bagud af den gode service og gode og nærværende kommunikation!!! Hvis man dog bare skulle købe meget mere hos dem, så gjorde jeg det! Jeg fik præcis den vare jeg søgte (selv om det ikke var en lagervare, men bestillingsvare) og en varm og personlig hilsen oven i købet. Tusind tak for den fantastisk handel og tak for jeres gode service, der i den grad blev fulgt helt til dørs!!!
Lise Olsen
Havde lidt problemer med en lænke der var for kort. Kristian fra Orlo var skide god til at hjælpe, og fik skaffet en helt ny rem der passer hevet hjem fra leverandøren. Og vigtigst af alt så blev konen glad! Tak for verdensklasse service!
Rasmus Stephansen
Jeg er ejer at det smukke Ossel Gold white ur. Det jeg elsker ved Orlo watches er at de passer til alt, har det smukkeste design og fineste detaljer. F.eks er læderremmen med den fineste struktur og selvom uret kun koster 1500 kr, udstråler det eksklusivitet. Min accessories er en del af min identitet og er med til at udtrykke hvem jeg er som person. Kæmpe kadeau til Orlo Watches og Kristian der står bag.. Jeg glæder mig allerede til næste ur der skal ind i samlingen.
Heidi Wayert
Jeg kan varmt anbefale at købe ure her, man får virkelig et kvalitets ur til en meget skarp pris. Lækkert design og mega god service.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena Rosenlund
Virkelig flotte ure! Jeg har et ur derinde fra og det kan pifte en kedeligt outfit op. Derudover passer det til stortset alt og kvaliteten er i top. Servicen er god og man kan nemt komme i kontakt med dem! Kæmpe anbefaling. 😍🤝
Marcela Jensen

Gå på oplevelse i vores andre kollektioner

Vi har 3 andre kollektioner med samme detaljergrad inspireret af andre tider.

Bowen kollektionen giver klassisk vintage stil et nutidigt udtryk og udstråler coolness. 

Hitch kollektionen er et sofistikeret, minimalistisk ur der passer til en aktiv livsstil og udstråler selvtillid.

Ossel kollektionen er indbegrebet af et klassisk dress-watch, der udtrykker klasse og god smag.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen