Om ORLO

Tiden gør en forskel, og det vil vi også.

Vi er et dansk designer urbrand, men vi skaber ikke kun unikke ure. Vi er drevet af vores ønske om at gøre en forskel for andre. Vores mission er simpel: Med inspiration fra fortiden ønsker vi at forføre nutiden og bidrage til en bedre fremtid. Vi ønsker at inspirere mennesker i hele verden gennem tid

Tiden er vores drivkraft

Vores navn og designinspiration trækker tråde tilbage til betydningsfulde perioder i fortiden.

Vi bruger inspiration fra fortiden til at skabe unikke klassikere indenfor ‘affordable luxury’ ur-kategorien, der afspejler den nutid vi lever i.

Vi arbejder løbende på at gøre vores produkter mere bæredygtige, og på at have en ansvarlig og positiv indvirkning på vores samtid, så vi kan bidrage til at skabe en bedre fremtid for vores samfund og vores medmennesker. 

“Vi arbejder løbende på at gøre vores produkter mere bæredygtige, og på at have en ansvarlig og positiv indvirkning på vores samtid, så vi kan bidrage til at skabe en bedre fremtid”

Vores navn forpligter

Vores navn ORLO er afledt af to ord. Det franske ord for urmageri – horlogerie – samt det oldnordiske ord for skæbne – orlog.

Og dermed fortæller vores navn også en historie, der forpligter.

Vi er et dansk firma, der er stolte af vores nordiske baggrund og vores historie. Vi står 100% bag vores ure, der er fremstillet med kvalitet og urmagerkunstens sans for detaljen.

Vores danske forfædre, vikingerne, troede på skæbnen, eller orlog, som de kaldte den, og at ens skæbne var forudbestemt. De troede dog også på, at de kunne kæmpe imod og påvirke deres skæbne igennem deres handlinger.

Og alt imens at de færreste den dag idag tror at livet er forudbestemt, så er det kernen i moderne motivationsteori, at vores handlinger i dag kan påvirke hvem vi er i morgen – at vi selv kan påvirke vores fremtid.

Den tro deler vi, og det er det som ORLO står for – at vi hver især kan kæmpe og gøre en forskel for os selv og for andre.

“Vi står 100% bag vores ure, der er fremstillet med kvalitet og urmagerkunstens sans for detaljen.”

Vi tager hensyn til vores miljø

Vi ønsker at tage et ansvar for vores miljø. Vi sætter derfor store krav til alle de berøringspunkter som er en del af vores ures rejse – lige fra design, til produktion, til salg og forsendelsen ud til dig. Vi udvælger vores samarbejdspartnere med omhu, og arbejder med både bæredygtighed og genbrug i vores produkter og vores emballage, ligesom vi tilbyder dig muligheden for at købe renoverede ure til en fordelagtig pris.

“Over de seneste år har vi derfor bidraget med både penge, tid, sponsorater og ressourcer til forskellige, udvalgte hjertesager og godgørende formål, og vil fortsat gøre det fremover.”

Vi tager ansvar for vores samfund

Det ligger indgroet i betydningen af vores navn, ORLO, at vi ønsker at kæmpe – kæmpe for at gøre en forskel og skabe en lysere fremtid. Derfor bruger vi væsentlige ressourcer – tid og penge – på at støtte udvalgte velgørende formål. 

Look Good + Feel Good + Do Good

Er du parat til at gøre noget godt for dig selv med god samvittighed?

Vi har tid til at hjælpe dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen