Designfilosofi

Danske designerure.
Fire kollektioner.
Inspireret af fortiden
– skabt til at forføre nutiden.

Inspireret af tid - designet til dig

At skabe ure der virkelig skiller sig ud og understreger din unikke stil skete ikke natten over. Der ligger mange års erfaring og arbejde bag hver af vores kollektioner, og der er lagt sjæl og tanke i hver en detalje. 

Vi synes at tid er vigtig, og vil gerne være en inspiration til at vi husker og lærer af historien, og at tiden bliver brugt med omtanke. Derfor har vi fundet inspiration i tidligere årtier og har brugt nogle af fortidens mest markante trends som inspiration til vores designtanker. Alle vores kollektioner er således inspireret af fortiden med henblik på at skabe nutidige klassikere.

Hver kollektion fortæller sin egen historie og har sit eget udtryk. Ligesom dig – du er også unik og har din egen historie. Derfor har vi designet vores ure til dig, så du kan finde lige præcis det ur, der matcher din personlighed og livsstil. 

“Hver kollektion fortæller sin egen historie og har sit eget udtryk. Ligesom dig – du er også unik og har din egen historie.”

Fokus på kvalitet og bæredygtighed

Den skandinaviske designarv er en naturlig og betydelig del af vores identitet og vores ur-kollektioner har det til fælles, at de er designet efter danske designprincipper – minimalistiske og i kompromisløs kvalitet. 

Vi har høje forventninger og krav til os selv og vores designs, og ved at have fokus på kvalitet skaber vi en forudsætning for, at vores ure kan bruges i mange år.

Samtidigt arbejder vi løbende på at designe løsninger der kan bidrage til at gøre vores produkter mere bæredygtige. Vi anvender genbrugt og genanvendeligt plastik opsamlet fra verdenshavene til en række af vores urremme, og en række af vores produktemballage er også skabt af genanvendte materialer.

Kik efter den perfekte gave til dig selv eller en du holder af.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen