Socialt ansvar

Tiden er afgørende for vores planet
og for hinanden. Det er tid til at hjælpe.

Det er tid til at stå sammen

Som dansk virksomhed er vi heldige at bo i et land med en høj grad af lighed, tryghed, frihed, tolerance og ansvarlighed. Det er blandt andet disse ting, der gør Danmark til et af verdens lykkeligste lande.

Men begunstiget med disse privilegier mener vi også, at man bør tage et ekstra ansvar. Det ligger i den danske kulturarv at udvise social ansvarlighed.

For os er vores CSR politik særdeles vigtig, da den er en integreret del af vores virksomhed i kraft af betydningen af vores navn og vores formål – at bruge tiden med omtanke og at kæmpe for en bedre fremtid.

Vi arbejder med de internationalt anerkendte principper for samfundsansvar og integrerer sociale, miljømæssige, etiske menneskerettigheder og vores kunders bekymringer og feedback i de forskellige aktiviteter, der tilsammen udgør vores virksomhed.

Ansvar for vores samfund

Vi udvælger vores forretningspartnere og leverandører med omhu. Vi stiller derfor krav til vores leverandører om at overholde menneskerettigheder og at de har gode medarbejderforhold, samt at de bidrager til at forbedre sociale og miljømæssige forhold, herunder bidrager til CO2 reduktion.

Vi arbejder desuden målrettet på at gøre en forskel for andre. Over de seneste år har vi derfor bidraget med både penge, tid, sponsorater og ressourcer til forskellige, udvalgte hjertesager og velgørende formål, og vil fortsat gøre det fremover.

Herunder har vi blandt andet støttet op om mindrebemidlede børnefamilier,  sygdomsramte børn, menneskerettigheder og sportsudøvere med funktionsnedsættelse.

Vi ønsker at gøre en forskel, og hylder andre, som gør det samme. Når du støtter os, så støtter du dermed dette arbejde.

“Vi ønsker at gøre en forskel, og hylder andre, som gør det samme. Når du støtter os, så støtter du dermed dette arbejde.”

Ansvar for vores miljø​

Hos os der starter bæredygtighed med at sikre kvaliteten i vores produkter. Vores produkter er lavet i et tidløst, dansk design, og er ikke designet til at imødekomme den skiftende mode. På den måde kan vores produkter holde i mange år, og ikke være en del af brug-og-smid-væk kulturen. 

Vi arbejder desuden kontinuerligt på at gøre vores produkter mere bæredygtige og genbruge materiale, så vi sikrer mindst muligt ressourcebrug, hvor det er muligt.

Vi bruger derfor genbrugsmateriale i vores emballage, og i en række af vores remme anvender vi genanvendeligt plast genvundet fra verdenshavene.

Ligeledes tilbyder vi muligheden for at købe certificerede, nyistandsatte udgaver af vores ure, som har været benyttet til model-fotos, udstillinger mv. til ekstra attraktive priser, så disse ure ikke går til spilde, men kan skabe mange gode stunder fremadrettet hos deres nye ejere. Vi kalder kategorien for Pre-loved ♥.

Kik efter den perfekte gave til dig selv eller en du holder af.

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen