Moderedaktøren: 10 juli favoritter

ELLEs moderedaktør, Josephine Aarkrogh længtes efter sommer og sydlandsk stemning. Derfor er hendes ti favoritter for juli måned også items, som er perfekte din sommerferie. Josephine går efter et nemt og lækkert sommerlook, der er lige til at kopiere..

ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, har nøje udvalgt ti fine sager til månedens 10 juli-favoritter, der kan forskønne sin sommergarderobe.

Om din sommerferie skal nydes i udlandet eller herhjemme, er sommeren altid en god anledning til at købe en ny sommerkjole eller badedragt, eller måske endda investere i et par virkelig lækre lædersandaler. 

I år er musthave tasken en kurv af strå, og Josephine viser dig her sin favorit, som ovenikøbet er til en overkommelig pris. I stråtasken kan du passende pakke din nye badedragt og et fint strandhåndklæde, der også kan bruges som sjal over skuldrerne til de lange sommernætter.

Synes du (også), at du mangler at få taget hul på dette års sommertan, så kan du blandt de ti favoritter også finde en kvalitetsselvbruner, der kan hjælpe dig på vej. 

Psst… Tag et kig i galleriet og lad dig inspirere af Josephines ti juli-favoritter.

NYE TIDER

“Det nye danske ur-mærke Orlo står bag dette fine vintage-inspirerede ur, som jeg gerne vil have på håndleddet det næste lange stykke tid.”

Josephine Aarkrogh, ELLEs moderedaktør

Link til original artikel:

https://www.elle.dk/mode/shopping/moderedaktoeren-10-juli-favoritter#billede-16038-13

Indkøbskurv
Scroll to Top
Scroll til toppen